Over Wines Direct

Wines-Direct “ Buying Wines Together “ is een gespecialiseerde online Wijn Groothandel voor de Horeca en wijnliefhebber.

Het assortiment van ruim 1800 wijnen wordt door onze vinologen in samenwerking met sommeliers uitgezocht bij diverse Nederlandse wijnimporteurs. Wij kijken daarbij ook naar de scores van deze wijnen in (inter)nationale wijnbladen en gidsen, wijnconcoursen en befaamde wijnjournalisten met als criterium 90 punten of hoger en een vrij uniek prijsniveau tot ongeveer € 12,-.

Dit maakt het voor sommeliers gemakkelijk om hun arrangementswijnen wekelijks te bestellen zonder bij verschillende importeurs apart te hoeven bestellen. Lage voorraad, één centrale factuur en levering met scherpe prijzen mogelijk door de lage kostenstructuur van Wines-Direct is de toekomst voor de Horeca.

Uiteraard biedt Wines-Direct dezelfde uitstekende service die u gewend bent, zo geven wij bijvoorbeeld ook proeverijen in restaurants in samenwerking met sommeliers.

Oftewel, voor de wijnliefhebbers een unieke kans om kwalitatief hoogwaardige wijnen van veelal kleine biologisch en duurzaam werkende wijnboeren te bestellen, en niet het zoveelste label bij de supermarkt.

Jan Pieter GoossensOver Wines Direct